ZieMij

Verhalen

Remedial teaching geven is een vak maar uiteindelijk draait het om de ervaringen van de leerling en ouders. Niet alleen het resultaat is belangrijk maar ook de weg ernaar toe.
Hieronder staan een aantal verhalen van leerlingen en hun ouders over de begeleiding.

“Meg’s eerste ontmoeting met Marijn was een zeer prettige ervaring. “Ze is zo leuk” waren haar eerste woorden toen ze de auto weer instapte!!
Ze had er echt weer zin in om woensdagmiddag naar de bijles te gaan! Dat zegt eigenlijk al genoeg dat een kind graag op een woensdagmiddag naar de bijles gaat.
Marijn weet wat ze nodig heeft en hoe haar breintje werkt en daardoor snapt Meg alles veel beter. Haar niveau is hierdoor echt omhoog gegaan.
Hoe fijn is het voor je kind dat iemand je laat zien dat je het wel kunt!!
We zijn echt tevreden en heel blij met Marijn!”

Ouders Meg

“Marijn daagt mij heel erg uit. Dat vind ik fijn en ik leer daar veel van. Als je iets moeilijk vindt dan helpt ze mij. Ze maakt het dan minder moeilijk voor mij. Ik vind het fijn dat ze mij met meerdere vakken kan helpen. De afwisseling van vakken vind ik ook fijn.”

Nikki

“Marijn kijkt echt naar wat onze dochter nodig heeft. Ze stelt haar op haar gemak en bouwt in haar tempo op. Dat geeft haar vertrouwen. Daarbij blijft ze haar wel uitdagen. Marijn kijkt wat ze al kan en probeert hierbij steeds wat op te bouwen. Nikki komt graag bij Marijn. Als ze doordeweeks iets niet snapt zegt ze: ‘ik vraag het zaterdag wel aan Marijn’. Mooi om te zien dat ze veel vertrouwen in Marijn heeft.”

Ouders Nikki